Fashion

Grote waarschuwing voor dit Primark product wegens gevaar voor gezondheid

Primark, wat doe je onze portemonnee toch altijd aan? Het is bijna onmogelijk om deze winkel binnen te lopen zonder een nieuw item te scoren. Helaas is er ook slecht nieuws over Primark. De keten haalt een product uit de winkels omdat het een gevaar kan opleveren voor de gezondheid. Ben jij tussen 4 januari en 2 juni van dit jaar in Primark geweest? Dan moet je dit artikel zeker lezen. 

Gevaar

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor een Primark product. Het gaat om slippers die tussen 4 januari en 2 juni van dit jaar zijn gekocht. Het is belangrijk dat de slippers teruggebracht worden, want de slippers kunnen een gevaar opleveren voor de gezondheid. Dit komt doordat er een te hoog gehalte van een bepaalde chemische stof in zit. 

Terugbrengen

Primark heeft de slippers inmiddels uit de winkels gehaald. Het gaat om de slippers ‘Kaki – 02387/07, 08, 09’, ‘Zwart – 02387/01, 02, 03, ‘Blauw – 02387/04, 05, 06’ en ‘Donkerblauw – 02387/10, 11, 12’. Heb jij deze slippers gekocht? Je kunt ze terugbrengen naar de winkel en je krijgt je geld terug. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀