Films & Series

Eindelijk onthuld: we weten wie de mysterieuze A.D. is in Pretty Little Liars

De allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars staat aankomende zondag pas op Netflix, maar in Amerika is ‘ie al op televisie geweest. De tissues zijn er ongetwijfeld doorheen gevlogen! Ook al is het vreselijk dat er nooit meer een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars uitkomt, weten we ein-de-lijk wie A.D. is. Kun je niet wachten tot zondag? In dit artikel onthullen we de identiteit van A.D. enne… je ziet het sowieso niet aankomen. 

Pretty Little Liars is verleden tijd in Amerika, wij hebben nog een aflevering te gaan op Netflix. Maar voor de meiden die niet kunnen wachten tot zondag (ehm, de hele redactie), hebben wij alvast de scoop. De laatste aflevering eindigt met de onthulling van de ware identiteit van A.D. – iets wat we al jaren willen weten. 

Alex Drake

Nee, het is niet een van de Liars en ook niet Caleb of Ezra. Gelukkig! A.D. is… Alex Drake! Jep, je leest het goed. Alex is het tweelingzusje van Spencer. Ze groeide op in Engeland, wat het accent van A.D. verklaart. De reden dat Alex er alles aan deed om de Liars te kwellen? Alex was intens jaloers op haar tweelingzus. Alex ontmoette Wren in Engeland, die haar vertelde over Spencers leven in Rosewood. Hiermee begonnen de jaloerse gevoelens, want Alex leidde een totaal ander leven. De ellende begon pas echt toen Wren haar aan Charlotte voorstelde. Charlotte leerde Alex ‘het spel’. De tweelingzus van Spencer was bevriend met Archer Dunhill en CeCe Drake. Toen CeCe werd vermoord, werden de wraakgevoelens van Alex nog erger. 

Verrassing

We zijn er al die tijd ingetuind! Het was dus niet Spencer die Toby om een laatste zoen vroeg, tegen Ezra praatte op het vliegveld en tegen Hannah zei dat alles goed kwam. Het was Alex! Het mysterie is ein-de-lijk onthuld en hiermee is er een einde gekomen aan alle mini heart attacks en afgebeten nagels. Snik!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀