De modeblog van… Antonia Schindle

Fashion door Redactie

De derde modeblog die we in de rubriek ‘de modeblog van…’ in de schijnwerpers zetten is Liveglamordie.blogspot.com, de blog van de 20-jaar oude Antonia uit Winnipeg, Canada. Antonia zit in het derde jaar van de modeacademie in Manitoba. “Ik hoop in de toekomst een eigen kledinglijn en boetiek te hebben!”

Antonia’s kledingstijl is sterk beïnvloed door de fifties en sixties, maar echt één stijl heeft ze niet. Zelf zegt ze hierover: “Ik vind inspiratie in alles: mijn familie, vrienden, mijn omgeving, andere modeblogs… Zij inspireren me om nieuwe dingen uit te proberen en mijn stijl uit te breiden. Mijn garderobe groeit constant door en ik zal mezelf nooit vastpinnen op één stijl – ik probeer bijna alles een keer uit!” Antonia houdt van kleur. Ze heeft veel roze, paarse en gele kledingstukken. Verder heeft ze veel zwarte basics, zoals leggings, die ze vaak draagt.

Het belangrijkste kledingstuk uit Antonia’s garderobe is een chocoladebruine bontjas die ze van haar oma heeft geërfd. Verder heeft ze een groeiende liefde voor vintage en mini-jurkjes uit de jaren ’60. Ook heeft ze een immense collectie van leggings, panty’s en maillots: “I hardly ever wear pants!”

Laatste aankoop: “Mijn laatste aankoop is een vintage bruin en fel roze roze mini-jurk die ik bij Ragpickers heb gekocht, een fantastische vintagewinkel, in Winnipeg.” 

Mode-icoon: “Ik raak geïnspireerd door zoveel mensen, plaatsen en dingen – ik kanr niet eentje uitkiezen die mijn mode-icoon is."

Must have item: “Mijn beauty must have is Dame Edna for MAC lipstick in de kleur ‘Gladiola’. Het is een felgekleurde fuchsia lipstick die ik iedere dag draag! En wat accessoires betreft, ik hou van kettingen en oversized ringen.”

door Melissa Sluyter