Films & Series

OMG! Het ziet ernaar uit dat dit koppel trouwt in Riverdale seizoen 2

Hartkloppingen, vreugdesprongetjes en overall excitement op Girlscene HQ: we hebben zojuist alle foto’s bekeken van een Riverdale koppel dat in het tweede seizoen in het huwelijksbootje lijkt te stappen. SERIEUS, hoe snel kunnen dingen gaan? Eerlijk is eerlijk, we zagen niet aankomen dat er überhaupt iemand zijn of haar ja-woord zou geven in Riverdale, maar de foto’s spreken voor zich.

Bereid je voor op veel *spoilers*, want dit nieuws is te groot om te laten liggen. We hebben het per slot van rekening wel over onze nieuwe lievelingsserie Riverdale! Dat we fan zijn van de cast hebben we nooit onder stoelen of banken geschoven. De knappe jongens én meiden maken de serie nog leuker om naar te kijken en nu we weddingbells horen kunnen we al helemaal niet wachten op het tweede seizoen.

Maar goed. Er gaat een koppel trouwen. Of althans, dat proberen ze ons te laten geloven door deze foto’s naar buiten te brengen. Ben je er klaar voor?

veronica archie trouwen

Archie en Veronica gaan trouwen

Tenminste, zo ziet het eruit. We kunnen geen andere reden verzinnen waarom Veronica in zo’n prachtige trouwjurk ergens buiten een scène zou filmen. Tenzij je een beetje sick bent. Ze heeft zelfs de ideale glam voor de trouwlook! Archie loopt op zijn beurt rond in een kilt en eh.. wat doet Jason Blossom op de set? We hebben zoveel vragen en het duurt nog zo lang voordat we er antwoord op krijgen. Wat als ze hier een droom aan het filmen zijn van iemand? Ahhhh!

veronica archie trouwen

Bekijk de foto’s hier.

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀