Beauty

Dit is je kans! MAC geeft 40% korting op hun make-up en je moet er snel bij zijn

W-w-w-w-acht. We weten niet wat we meemaken op Girlscene HQ! MAC Cosmetics, het merk waar je nóóit een lipstick koopt onder €19,50, houdt een uitverkoop. Je leest het goed: uitverkoop. SALE! En dat betekent dat je vanaf nú originele MAC producten kunt kopen voor een fractie van de prijs. Ze geven maar liefst 40% korting.

Pak je pinpas er maar bij, want als je fan bent van MAC of make-up in het algemeen kun je deze sale niet weerstaan. Sterker nog, misschien doe je nu wel je beste sale-aankopen so far! Op Facebook spotten we namelijk dat MAC 40% korting geeft, maar voordat je te enthousiast wordt: het geldt niet op de normale collectie.

Korting op MAC producten

Het is je laatste kans om bepaalde limited editions voor een kleine prijs op de kop te tikken, want op hun ‘Features Goodbye’ pagina vind je alle producten die uit de schappen verdwijnen. En dat geldt dus niet alleen voor limited editions, maar ook voor hotte kleurtjes die misschien niet zo goed verkopen en andere producten die MAC weg wil doen. We spotten lipsticks (!) voor nog geen 12 euro, mascara’s, kwastensets en nog véél meer. 

Neem hier een kijkje om de producten te shoppen, maar wees er snel bij, want je bent vast niet de eerste die dit nieuws hoort. 

Lees ook: