Lookbook.nu

Fashion door Redactie

Ben jij ook zo dol op fashionblogs met outfits? Heerlijk om inspiratie op te doen. Maar wist je dat er een site is die echt duizenden geweldige outfits heeft, en dagelijks ongeveer drie updates met fashionfoto’s? Die site heet www.Lookbook.nu en ik ben fan!

Lookbook is een community, waar je niet zomaar lid van kan worden. Je moet je aanmelden en je site of blog er bij vermelden. Het is dus een vereiste dat je al een modesite hebt met foto’s. De mensen van Lookbook gaan na je aanmelding beoordelen of jij ‘goed genoeg’ bent voor de site. Zo ja, dan mag jij je outfitjes plaatsen op de Lookbook site! Hoe meer looks je plaatst en hoe meer ‘respect’ je krijgt van andere members, hoe meer Karma je krijgt. Hoe hoger je Karma, hoe vaker jouw look is te zien op de homepage. En andersom.

Op Lookbook staan echt onwijs veel fashionfoto’s van ‘gewone’ mensen, eigenlijk alleen maar van gewone mensen! Dus geen celebrities, maar wel van iemand die gewoon bij je om de hoek kan wonen. Lekker streetstyle-achtig dus, maar dan zelf ingezonden door de hipkipjes. Heerlijk om door die foto’s te bladeren, perfect voor een dag wanneer het buiten wat minder lekker weer is. 

door onze redactrice Cynthia