News

Wauw! De video van Mascha en Gregors bruiloft is hier en het is waanzinnig

De bruiloft van de Foefjes is er één waarover je niet over uitgesproken raakt. Hallo, niet iedereen kan zeggen dat hij of zij in het romantische Florence getrouwd is. Om dan nog maar te zwijgen over de perfecte jurk, locatie én bloemen. Mascha en haar vrienden hebben al wat foto’s gedeeld van de magische dag, maar nu zijn er ook nog bewegende beelden naar buiten gebracht.

Mascha werd door haar vader in een prinsessenjurk naar het altaar begeleid, waar een zichtbaar geëmotioneerde Gregor haar opwachtte. Het is waarschijnlijk precies zoals je het voor ogen had. De bruidsvideo laat perfect zien hoe de dag eraan toeging en geloof ons als we zeggen dat je graag ooit op zo’n bruiloft uitgenodigd wil worden.

De bruidsvideo

Mascha heeft zaterdag op haar kanaal de bruidsvideo gedeeld en wauw: het ziet er gelikt uit. En thank God dat ze een video liet maken, want nu kunnen zij niet alleen zelf hun grote dag nog eens terugzien, maar ook haar volgers die geen idee hadden hoe het er allemaal uitzag.

Watch on YouTube

Nieuwe foto’s

Er is nog meer goed nieuws voor de nieuwsgierige aagjes, want Mascha, Gregor én hun vrienden hebben meer foto’s van The Big Day gedeeld. Nu wordt helemaal duidelijk wat we gemist hebben *pinkt traantje weg*.

mascha gregor trouwen

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀