Fashion

Een maatje meer op Girlscene

Hey girls,

ik vraag even jullie mening. Ik krijg namelijk regelmatig mails of ik meer wil plaatsen voor meiden met een maatje meer. En of er ook vaker wat stevigere meiden bij De stijl van of Love the look kunnen komen.

Ik ben het hier helemaal mee eens, dit zou ik supergraag willen doen. Onlangs zag ik ook een hele leuke outfit bij Love the look op het forum en ik wilde deze dolgraag op de site plaatsen.

Maar iets houdt me tegen, namelijk: de opmerkingen bij dit soort artikelen. Op zich zou je zeggen "heb lak aan die opmerkingen en plaats het gewoon". Hier ben ik het mee eens bij bijvoorbeeld een artikel over een modemerk voor grotere maten, maar niet bij een artikel over een Girlscene member zelf. Zij wordt vaak helemaal afgekraakt en ik vind het dan eigenlijk zó rot voor diegene, dat ik het liever niet plaats. Het resultaat: nooit meiden met een maatje meer bij die rubrieken. En da's ook niet de bedoeling!

Nu wil ik bij dit artikel niet alleen reacties van "oh ik doe dat nooit hoor!", want die reacties komen toch érgens vandaan. Ik mail de meiden die zulke lullige dingen zeggen ook altijd, maar je kunt er niet altijd wat aan doen.

Mijn dilemma dus: zal ik gewoon meer over dit onderwerp op de site zetten, inclusief Girlscene members met een maatje meer aan het woord? En dan alle lullige reacties maar bannen?

Wat zouden jullie doen?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved