Real life

Girls Issues: Ik ben verliefd op een jongen die ik ken via Instagram

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op een jongen die ze kent via Instagram. 

Hoii,

Ik heb een probleem. Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een jongen ontmoet via Instagram en sindsdien ben ik verliefd geworden. We hadden ongeveer 3/4 weken contact via Instagram totdat hij vroeg of hij mijn Snapchat mocht hebben. Dat heb ik gegeven en sindsdien zijn we meer over gegaan naar Snapchat om te praten.

In het begin praatten we erg veel met elkaar, maar dat werd later steeds minder. Ik vroeg al een keer of er wat was maar hij zei dat hij het toen erg druk had met school. Ik dacht; oké gelukkig heeft het niks met mij te maken.

Dus toen ging het weer iets beter alleen nu negeert hij me soms als ik iets vraag en ik ben bang dat het aan mij ligt. Ik wil hem vertellen dat ik verliefd op hem ben alleen ben ik bang dat hij niks met me wil of niet verliefd is op mij en dat onze vriendschap er dan aan gaat. En via Snapchat vind ik het ook een beetje raar om het te zeggen. Hoe kan ik hem dat het beste vertellen en op welke manier?

Anoniem

Girls Issues verliefdLieve Anoniem,

Superleuk dat je verliefd bent! Het is altijd moeilijk om in te schatten of iemand je leuk vindt via de telefoon. Je weet niet wat de ander aan het doen is en hoe hij écht is. Het is verstandig om hem eerst echt te leren kennen. Je weet nu niet met wie je te maken hebt. Misschien is het een goed idee om hem toe te voegen op Whatsapp en af en toe eerst even te bellen of facetimen? Dit is een veilige manier om hem beter te leren kennen. Zo weet je of hij ook interesse in het ‘echt’ toont in jou en of jij hem ook echt leuk vindt.

Het kan zijn dat hij écht heel druk is, misschien is hij met zijn hoofd niet echt bezig met meisjes. Je kan het beste gewoon eerlijk zijn en luisteren naar je gevoel.

Succes!

Liefs,

Girlscene

Lees ook: 

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Beeld: iStock

Must reads 👀