Beauty

Wow: voor deze Primark beautycollectie wil je meteen naar de winkel

Primark en beauty lijkt steeds meer een match made in heaven te worden. Tegenwoordig ga je er niet alleen meer heen voor nieuwe kleding, accessoires en schoenen, maar ook om je stash uit te breiden met de nodige beauty goodies. Nou ja, meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen, want dat is alweer genoeg reden om een tripje naar Primark op de planning te zetten. Helemaal als je de nieuwste beautycollectie hebt gezien!

Het is gek, een beetje funky en vooral erg opvallend. De Prism collectie van Primark is speciaal voor de meiden die gek zijn op festivals bezoeken en dan de hele dag dansen in hun meest opvallende outfit. En is more is more jouw motto als het om glitter gaat? Dan weten we zeker dat je van deze collectie héél blij wordt. 

primark prism
Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want de items beginnen vanaf €2. Sterker nog, het duurste beautyproduct is €6. Valt best mee, of niet? En om je alvast een sfeerimpressie te geven heeft Girlscene’s Renée alvast de Prism lijn op de foto gezet en een paar swatches gemaakt. Get ready!

primark prism
Glitter eye cream €6

primark prism
Shimmer lipgloss €2 – lipstick prijs onbekend – metallic lipsticks prijs onbekend


Swatches van de metallic lipsticks

primark prism
Shimmer sticks €3

primark prism
Swatches van de shimmer sticks

primark prism
Glitter hairgel €4 – Hair crayon €4,50

primark prism
Glitter fix face art €2

primark prism
Sparkle eyes liquid liner prijs onbekend

primark prism
Halographic highlighter €5

primark prism
Swatch van de halographic highlighter

Lees ook:

Must reads 👀