News

Wow! Jongen roept 'de vloer is lava' en springt uit Walibi attractie

1

Je kent de video van hét koppel vast wel. Zij spelen maar al te graag het spel de vloer is lava met elkaar. Zodra de één het tegen de ander zegt mag diegene binnen een paar seconden de vloer niet meer aanraken en de video is zo hilarisch dat het viral ging. Maar niemand had verwacht dat mensen het in een Walibi attractie spelen...

De vloer is lava is natuurlijk als grapje bedoeld en niet om iemand in gevaar te brengen. Toch gebeurt dat als mensen een béétje doorslaan, zoals een Walibi bezoeker in een bootje van El Rio Grande. Niet écht de plek om de vloer is lava te spelen, natuurlijk.

De vloer is lava in Walibi

Laten we je geheugen even opfrissen mocht je niet helemaal een beeld hebben van El Rio Grande. Het is dus een wildwaterbaan (je weet wel, zo'n attractie waar je kletsnat uitkomt en je wenste dat je een poncho had) en uit dat bootje springen levert ongetwijfeld een gevaarlijke situatie op. En toch speelde een groepje de vloer is lava, waardoor één van hen uit de boot sprong (!). 

Hoe gaat het nu met hem?

Hoe het nu met hem gaat is een goede vraag, want de woordvoerder van Walibi was nog niet bereikbaar voor commentaar. Het is dus onduidelijk of het goed met hem gaat (of juist niet), of hij zichzelf en anderen in gevaar heeft gebracht (waarschijnlijk wel) en of hij een straf krijgt opgelegd. We kunnen ons zo voorstellen dat hij niet meer welkom is als gast in Walibi...

Laten we hopen dat hem fysiek niets mankeert.

Lees ook:

Beeld: Instagram | Bron: AD.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden PaperTown

    Natuurlijk wel leuk om te spelen als je in een winkel bent of ergens in het park, maar dit gaat wel heel erg ver.. het spel moet leuk zijn, niet gevaarlijk!

  1. 1