News

Mascha is getrouwd en dit zijn de eerste foto's

Afgelopen weekend vond dé bruiloft van het jaar plaats: de foefjes stapten in Florence in het huwelijksbootje! Vrienden, familie en iedereen die ertoe doet in YouTube land zagen hoe Mascha en Gregor elkaar het ja-woord gaven. Telefoons en camera's waren niet gewenst tijdens de dag, maar toch zijn er een paar (met nadruk op een paar) foto's naar buiten gebracht.

Al met al weten Mascha's fans al best veel over de bruiloft. Tijdens het plannen liet ze soms wat vallen in haar vlogs (zoals het kiezen van haar trouwjurk waar vriendinnen bij aanwezig waren) en dat Hella in charge was om de Grote Dag te plannen (met andere woorden: het wordt fantastisch). 

Dé jurk

De trouwjurk van Mascha is misschien wel het meest besproken onderwerp. Want in welke jurk gaat ze trouwen? Daar kom je achter door de volgende video te bekijken! (Hint: ze kiest voor jurk 1).

Alle details over de bruiloft

Gisteren was ook een belangrijke dag, want toen kwam de video met alle details over de bruiloft naar buiten. Zo weten we dat het thema lila met lichtblauw was (dat laatste kwam door Gregor...), dat de ringen bij Tiffany's werden gekocht (al wisten diehard fans dat al) en dat ze geen cadeaus vroegen op de bruiloft (ze vonden het bijzonder dat iedereen de moeite nam om naar Florence te komen).

De foto's

Wacht je al sinds bekend is dat de foefjes afgelopen weekend trouwden op foto's? Dan baal je waarschijnlijk als een stekker dat ze een no camera policy hadden. Ze hebben een speciaal team aan foto- en videografen ingevlogen om de mooiste beelden te maken, maar op Instagram deelden ze wel alvast een sneak peek. Eigen foto's van Hella, Anna en Josh hoef je dus niet te verwachten.

 

Een bericht gedeeld door Gregor (@gregor) op

(DAT UITZICHT!)

mascha gregor trouwen
Deze foto is niet van de bruiloft. ;-)

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook