Fashion

Jolien won kaartjes voor de Flagshipstore opening

Op 29 juni werd aan de Rotterdamse Coolsingel de nieuwste Lacoste Flagshipstore geopend. Mijn vriendin Nina en ik wonnen twee kaartjes via Girlscene en waren erbij!

Aan het einde van de middag liepen we hooggehakt en een tikkeltje nerveus over de “groene kunstgras loper”. Er was een fotograaf die maar bleef flitsen en we kregen direct een heerlijke cocktail in onze handen gedrukt door de mooie Lacoste meisjes. Enigszins onwennig stonden we daar tussen een hele groep mensen en iedereen leek elkaar te kennen.

Eerste maar eens even de winkel verkennen. Met onze cocktail in de hand bekijken we de nieuwe collectie en ruiken het nieuwe Lacoste geurtje Challange voor de heren. Heerlijk! Deze nieuwe geur is vanaf 1 juli verkrijgbaar. De winkel ziet er super uit. Licht en ruim, mooi aangekleed en de collectie wordt op een hippe manier gepresenteerd.

Al snel spotten we verschillende BN’ers. Quinty Trustfull is aanwezig om de winkel officieel te openen. Vragen om een foto durven we nog niet echt… Ondertussen genieten we van de heerlijke hapjes (o.a. zalmbitterballen) en de lekkere hapjes die de hapjes serveren ;)

We raken aan de praat met een vertegenwoordiger van Lacoste die het maar wat leuk vindt dat wij door middel van een prijsvraag tussen al die bekende mensen staan. Hij zegt dat hij straks wel eens even wat leuke foto’s voor ons zal regelen. We zullen zien….

Quinty opent de winkel met een gezellige speech en de onthulling van een kunstwerk. Iedereen die tot en met 31 juli iets in de Lacoste winkel koopt mag aan één van de handvatten van de tennisrackets van het kunstwerk trekken. In de handvaten zitten flacons van de nieuwe geur Challenge. Trek je een volle flacon, dan krijg je een gratis geurtje. Zeker de moeite waard want we zagen dat iemand meteen een volle flacon trok!

Na de onthulling houdt onze vertegenwoordiger zich aan zijn woord. Hij komt met de één na de andere BN-er naar ons toe en iedereen maakt aardig een praatje. Bastiaan van Schaik is hartstikke vriendelijk in het echt, in tegenstelling tot op TV!

We worden zelfs nog even gefilmd door Elle TV. Als we uitgekletst zijn en weer over de groene loper naar buiten gaan krijgen we een gave Lacoste tas met daarin de geur Challenge (50ml) cadeau. Daarna gaan de hakjes weer uit, de slippers weer aan. Hop, in de metro weer terug naar huis. Wat was het leuk!

Door Jolien

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved