Festival streetstyle

Fashion door Redactie

De zomer is hét seizoen van de festivals. En op festivals lopen de meest hippe mensen! En daarom vandaag geen gewone streetstyle, maar festival streetstyle.

Dit meisje draagt een broek en T-shirt van H&M, de bolero is van Kate Moss for Topshop. Een beetje hippie-like, deze outfit, staat haar erg goed!

Oeh, stylish! Dit meisje draagt een gouden bikini met daarover een vestje en daaroverheen een zwarte blazer. En zilveren slippertjes! Een soort kruising tussen chic, sexy en nonchalant.

Dit meisje is helemaal vintage hippie, en dat past supergoed bij haar. En natuurlijk bij zo’n festival.. Veel draagt ze trouwens niet: een broekje, bikini en een grote sjaal.

Wat een superleuke outfit, dit! Ze draagt het strapless bloesje superleuk met een riem en slippertjes. Heel casual, maar het staat haar gewoon heel goed.

Oranje! Deze outfit is zo simpel als maar kan, maar die kleur doet het hem.

Sexy en strak! Lijkt me niet een heel comfortabele festival-outfit, maar goed. Dit meisje lijkt er heel gelukkig mee.

Dit meisje lijkt wel uit een oude film gekropen te zijn, wauw! Heel leuk en heel erg vintage. Check ook even de tattoo van een gebroken hart op haar arm.

Wow, wat een diva! De outfit zit vol met warme kleuren wat haar een mooie uitstraling geeft. De hoed en de zonnebril maken het helemaal af.

Heel erg Aggy, deze outfit en uitstraling. Ze staat er lekker stoer met kaplaarzen (die haar nog mooi staan, ook) en een outfit waar ze (zo lijkt het) niet lang over nagedacht heeft. Lekker tomboy-ish.

Zij heeft wel goed nagedacht over haar outfit en is serieus aan het mixen en matchen geslagen! Check even hoe goed haar tasje matcht met haar kousen! Die haar nog onwijs goed staan ook... Haar outfit heeft ze verder casual gehouden, wat een goede keus is.

door onze redactrice Cynthia