De modeblog van... Sophie

Fashion door Redactie

De vijfde modeblog die we in de rubiek ‘de modeblog van…’ in de schijnwerpers zetten is http://glitter-pills.blogspot.com, de blog van de 15-jarige Topshop-verslaafde Sophie uit Engeland.

Sophie woont aan de Engelse kust en houdt van fotografie, kunst, televisie kijken en lezen. Haar favoriete fotograaf is Jesper Ulvelius en de boeken van Chuck Palahniuk leest ze in één keer uit.

Haar kledingstijl omschrijft ze als “quite simple, kind of fun and cute”. Verschillende kleuren grijs gecombineerd vindt ze mooi, maar een outfit moet niet te eentonig worden: daarom draagt ze ook veel kleur en kleding met prints. Sophies favoriete kleurencombinaties zijn blauw & grijs, rood & grijs en blauw & geel. Waar ze het liefst shopt? “Topshop, definitely! Ik winkel amper ergens anders, om eerlijk te zijn.” Op dit moment is haar blauwe linnen blazer het belangrijkste item in haar kledingkast: “Hij zit erg lekker en ik kan ‘m combineren met heel veel andere dingen.”

Laatste aankoop: “Een top van Topshop met heel groot de tekst ‘YEAH!’ erop.”
Mode-icoon: “Die heb ik niet. Ik raak geïnspireerd door normale mensen, niet door celebrities of zo. Maar de kostuums uit de televisieserie Pushing Dasies waren absolutely gorgeous.”
Must have item: “Ik vind het belangrijk om een goede tas te hebben die overal bij past. Ik heb een tas met een Aztec print erop die erg mooi is, die neem ik altijd mee! En een goed jasje is ook handig – vooral een mooie van leer!”

Door Melissa Sluyter