News

Anna Nooshin filmt paniekaanval en het is super heftig

Als je Anna Nooshins volgt via YouTube en Instagram, dan weet je dat ze veel leuke dingen doet in haar leven. Van verre reizen en tv-programma’s presenteren tot fotoshoots en interviews: zo’n leven vol glamour willen we allemaal wel! Maar Anna laat zich in haar nieuwste vlog én op Instagram van een heel andere kant zien. Want ook haar leven is niet perfect. De vlogger kreeg een heftige paniekaanval en is hier behoorlijk openhartig over.

Harde realiteit

Op social media en YouTube zien we vaak de leuke dingen in het leven van een ander. Maar de realiteit is anders. Anna laat de minder leuke dingen uit haar leven meestal achterwege in haar vlogs en foto’s, maar heeft daar toch verandering in gebracht. Voordat ze naar Cannes vloog, kreeg de presentatrice een heftige paniekaanval. 

Verdrietig en bang

Ze heeft gefilmd hoe verdrietig en overstuur ze op dat moment was. “Ik ben opeens zo verdrietig en zo bangig, omdat ik nu moet vliegen en ik de hele tijd shit zit te lezen over het concert van Ariana Grande,” zegt Anna in haar vlog. Ze vertelt dat ze wel weet dat je je niet moet laten beïnvloeden door dit soort dingen, maar het raakt haar toch. “Het voelt gewoon heel onzinnig om leuke dingen te doen terwijl er zulke dingen gebeuren,” aldus Anna.

Intense paniekaanval

Op Instagram besteedt ook nog aandacht aan haar paniek- en jankaanval op Schiphol. “Normaliter zou ik deze foto zwart-wit maken, contrast naar beneden halen, scherpte aanpassen, kleur aanpassen. Het lijkt ook een vrolijk kiekje, maar 5 minuten hiervoor had ik een intense paniekaanval waardoor ik niet meer kon ademen en alleen maar moest huilen,” schrijft de nieuwe presentatrice van Holland’s Next Top Model. “Ik vind het altijd moeilijk om zwak te zijn in het openbaar maar wil iedereen die weleens last heeft van dit soort aanvallen laten weten dat ze niet alleen zijn.”

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Brunopress