News

OMG! Monica Geuze doet een grote onthulling over haar (verbroken) relatie met Lars Veldwijk

De volgers van Monica Geuze waren onlangs in rep en roer toen haar management naar buiten bracht dat de relatie met voetballer Lars Veldwijk op de klippen is gelopen. Noooo! Het vlogkoppel is dus niet meer… Maar dat Monica de volgende dingen over haar inmiddels ex-vriendje zegt is nogal wat. Ze doet een paar grote uitspraken over haar (verbroken) relatie, maar er is nog hoop. Wait, what? Lees er hier meer over.

In gesprek met Funx doet Monica een boekje open over Lars, Chivv van 4x Duurder en haar toekomstplannen op liefdesgebied.

Wel of niet een relatie met Lars?

Het werd meteen duidelijk dat Monica en Lars niet uit elkaar gingen omdat ze elkaar niet meer leuk vinden, maar omdat de afstand tussen hen te groot werd. Letterlijk. Lars voetbalt inmiddels in Noorwegen en Monica heeft het hartstikke druk met het promoten van haar boek. Tijdens het interview wordt ook meteen duidelijk dat ze hem nog hartstikke leuk vindt. “Ik ben nog verliefd op hem en hij nog op mij.” Enne, als Lars weer naar Nederland of België verhuist is de kans hartstikke groot dat de twee tóch weer bij elkaar komen. Ahhhh! 

monica geuze lars

Trouwen en kinderen

Sterker nog, Monica ziet het zelfs zitten om eventueel met Lars te trouwen en kinderen met hem te krijgen. Of nou ja… Dat is wat hij wenst in haar boek My Way en Monica zelf sluit de optie niet uit. Bovendien hebben de twee nog iedere dag contact, dus who knows!

Chivv

Ook Chivv met het nummer 4x Duurder wordt uiteraard uitgebreid besproken. Want hé, er was nooit iemand die zo openlijk zijn liefde voor Monica uitte in een nummer. Zelf vindt ze het een beetje ongemakkelijk. Als ze het nummer in de club hoort kijkt ze ongemakkelijk weg, maar ze zegt wel: “Het is wel dedication. Er is nog nooit een man zo hard voor mij gegaan.”

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀