Lifestyle

Girls Issues: Ik ben verliefd op iemand waar ik niet verliefd op mag zijn

2

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op de beste vriend van de broer van haar BFF. 

Hey,

Ik heb een probleem. Ik ben namelijk 13 en ben verliefd op een jongen. Heel normaal lijkt het, maar hij is 17 en de beste vriend van de broer van mijn BFF. Ik kom heel vaak daar thuis en hij is er vaak ook. Hij weet niet dat ik hem leuk vindt. Maar hij toont wel vaak interesse in mij. Bijvoorbeeld: Ik was aan het bellen met mijn vriendin en toen kwam haar broer binnen en vroeg hij of ik Turks was. Toen antwoorde ik: "ja, waarom?". Toen zei hij dat 'die jongen waarvan ik de naam niet ga noemen' dat vroeg. Ander voorbeeld: hij is vaak op het veldje bij school met zijn vrienden en dat roepen ze me steeds of kijken ze me aan. Help, ik weet niet wat ik hiermee aan moet....

Xx anoniempje 
 

Hi anoniempje,

Super dat je verliefd bent! Verliefd zijn is het leukste dat er is. Wel is hij echter de beste vriend van de broer van jouw BFF. Dat maakt alles wat gecompliceerder. Het is het beste om je beste vriendin te vertellen over je gevoelens voor deze jongen. Zij kent hem waarschijnlijk ook goed en kan je misschien helpen. De jongen in kwestie is wel al 17 jaar, dus kijk wel uit naar wat zijn intenties zijn. 

Maar gewoon tegen je beste vriendin vertellen dat je hem leuk vindt en advies vragen is de beste optie. En als je durft, het ook aan hem vertellen. Wie weet vindt hij jou ook leuk.

Veel succes! 

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Lees ook: 

Beeld: Pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 8 maanden geleden Melisa Uzun

    Sara_lyn Ik ben het meisje en ik wou even zeggen, mijn vriendin weet ervan en nee hij is niet Turks. Het probleem is dus dat de broer van mijn vriendin ons verbied om bij "hun vrienden groep" in de buurt te komen en als hun in onze buurt komen hebben hun ook problemen, waardoor ze niet echt iets durven doen, zegt mijn vriendin

  • 8 maanden geleden sara_lynn

    Hey meisje, ik weet niet of je dit leest maar mocht je dit lezen, dan hoop ik dat ik je advies kan geven. Ik ben half Turks half Marokkaans en 18 dus ik denk dat ik je het beste advies kan geven op dit gebied. Ik weet niet hoe streng je bent opgevoed, maar ik zou oppassen. Als hij ook Turks is, is er een kans dat hij dit doet om met je te klooien, want zo zijn sommige jongens echt. Verder zou ik gewoon focussen op school en je op leuke dingen focussen, en tuurlijk is het leuk dat je verliefd bent, maar kijk wel uit. Je weet denk ik ook wel hoe belangrijk jij bent voor je familie, dus pas op. Als hij goede intenties heeft en je weet het zeker zou ik zeker met hem daten, maat blijf op je hoede. Je opleiding, familie en eer zijn belangrijker dan een jongen waar je toevallig verliefd op wordt. Er komen nog 100'en jongens, heb geduld.

  1. 1