Real life

Girls issues: Mijn vriendje wil meer dan ik

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die een vriendje heeft die verder wil gaan dan dat zij wil.

Hey Girlscene,

Ik heb een vriendje sinds bijna twee maanden en er zijn twee dingen. Hij stuurt heel veel hartjes naar andere meisjes en ik ben snel jaloers. Dan wordt hij boos. En hij wil nu al dingen met me doen, maar ik ben nu 14 en ik weet niet hoe ik nee moet zeggen want ik wil niet dat hij boos wordt. Ik weet echt niet wat ik moet doen, kunnen jullie mij helpen?

Groetjes, Anoniem

Hey Anoniem,

Ten eerste, gefeliciteerd dat je een vriendje hebt, hartstikke leuk! Wel heel naar dat er nu al wat misverstanden zijn ontstaan in de relatie. Als je het niet leuk vind dat hij andere meisjes hartjes stuurt dan mag je daar best wat van zeggen. Hij is immers je vriendje.

Dat hij meer wil is wel moeilijk om aan te pakken. Maar je bent heel jong dus het is logisch dat jij nog niet zo ver bent dat je al verder wil gaan. Jij hebt alle recht om nee te zeggen tegen hem. Je moet over allebei de kwesties gewoon eerlijk tegen hem zeggen wat je niet fijn vindt. Anders weet hij ook niet dat het je zo dwarszit.

Alles gewoon op jou tempo doen, en als hij dat niet wil dan is hij je niet waard. Succes met het gesprek!

Liefs,

Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.

Lees ook: 

Beeld: Pixabay