Lifestyle

Waarom jij een fidget spinner in je leven nodig hebt

1

Een fidget spinner, heb jij er al één? Ze zijn razend populair en het is een echte trend op het moment. Maar wat dit driehoekige ding nu eigenlijk en wat kun je ermee? Eigenlijk was de gadget ontworpen om je zenuwen onder controle te houden, maar het is uitgeroeid tot een heus speelgoed item en is hij niet aan te slepen in speelgoedwinkels.

Krijg jij je zenuwen af en toe maar moeilijk onder controle, ben je een echte stresskip of zit jij altijd overal aan te plukken en te friemelen? Dan is deze gadget waarschijnlijk echt iets voor jou, als je er al niet eentje hebt. De fidget spinner zorgt ervoor om je zenuwen onder controle te krijgen en je stress van je af te schudden. Eigenlijk kun je het vergelijken met een soort van stressballetje, maar dan kun je er net wat meer mee.

fidget spinner trend
De fidget spinner is als het ware een kleine propellor die je tussen je vingertoppen laat draaien. Sommigen zijn erg handig met deze gadget en doen er allerlei verschillende trucjes mee. Zo wordt de spinner van de ene naar de andere vingertop doorgegeven of gooien ze de spinner van de ene naar de andere hand. Kort gezegd is dit dus een leuke manier om je relaxed te voelen en alle zenuwen van je af te schudden.

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: RTL Nieuws, Fd.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1