News

Gossip Girl(scene) week 21

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Sarah Hyland rekent af met haters die kritiek hebben op haar gewicht, Katy Perry spreekt voor het eerst over haar ruzie met Taylor Swift, Kourtney Kardashian heeft een belachelijke knap model aan de haak geslagen en deze acteur is weer vrijgezel.

Sarah Hyland, bekend van Modern Family, krijgt de laatste tijd veel negatieve reacties op haar gewicht. ‘Te dun’, ‘anorexia’, ‘eet een hamburger’, is een greep uit alle reacties die ze krijgt. Deze week was de maat vol. “Ik wil iets aankaarten waarover heftig gediscussieerd wordt in de reacties op mijn Instagram”, schrijft de 26-jarige op Twitter. “Dat iets is mijn gewicht. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen omdat het alleen maar aandacht geeft aan negativiteit, maar ik wil iets uitleggen en liefde verspreiden.” Sarah legt uit dat ze door een moeilijke periode gaat. Wat dat precies inhoudt, houdt ze geheim. De actrice heeft te horen gekregen dat ze niet meer mag sporten en hierdoor is ze veel spiermassa verloren. Ook legt ze uit dat ze helemaal niet zo dun wil zijn, maar dat ze nu eenmaal geen invloed heeft op hoe haar lichaam er op dit moment uitziet. “Dus ik ben hier om te zeggen dat niemand het gewicht zou moeten nastreven dat ik op dit moment heb,” aldus Sarah.

Scott Disick mag het dan aangelegd hebben met Bella Thorne (alhoewel dat volgens de laatste geruchten alweer over is), Kourtney Kardashian zit ook niet stil. De realityster had het deze week enorm gezellig met een belachelijk knappe man in Cannes. Kourtney is in de armen gespot van het gespierde model Younes Bendjima. Hoe serieus het is weten we niet, maar als we haar waren zouden we hem houden! 

We kunnen nauwelijks bevatten wat er afgelopen week in Manchester is gebeurd bij het concert van Ariana Grande. Een zelfmoordaanslag heeft veel jonge levens gekost en tientallen mensen liggen nog in het ziekenhuis. De zangeres is naar eigen zeggen gebroken door wat er is gebeurd. Ze heeft haar tour stop gezet en wil zich naar verluidt richten op de slachtoffers van Manchester. Bronnen zeggen dat Ariana er alles aan wil doen om de slachtoffers te helpen. Zo biedt ze aan om begrafenissen te betalen, maar wil ook videobellen met fans die in het ziekenhuis liggen. 

taylor swift katy perry ruzie

Het is al jaren bekend dat Katy Perry en Taylor Swift niet bepaald door een deur kunnen. Toch hebben de zangeressen er nooit openlijk over gesproken. Tot Katy meedeed aan Carpool Karoake. In de auto met James Corden geeft ze toe dat ze inderdaad ruzie heeft met Taylor. Het is allemaal begonnen om achtergronddansers die Katy van Taylor gestolen zou hebben. Katy noemt de acties van ‘kinderachtig’ en hoopt dat de ruzie snel eindigt. “Ik denk dat vrouwen samen sterk moeten staan en zich niet moeten laten meeslepen met deze kinderachtige flauwekul. Vrouwen kunnen samen de wereld beteren,” aldus Katy. Wij wachten rustig op een verzoeningspoging van Taylor… 

Als er iemand een grote verzameling aan exen heeft dan is het Leonardo DiCaprio wel. Daar kan hij wéér eentje aan toevoegen. De acteur is na een jaar weer vrijgezel! Hij heeft een punt achter de relatie met model Nina Agdal gezet. Volgens bronnen zijn de twee nog wel vrienden en is er geen sprake van een bad break-up. Maar hé, Leo kennende heeft hij binnen no time weer een beeldschoon model gestrikt… 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress