Fashion

9 zomertrends die je overal ziet (en moet hebben) in 2017

De zomer is begonnen. Dit betekent meisjes te rokjes en crop tops. Jongens die de hele dag ongegeneerd in hun blote bast rondlopen, want ja, aan dat sixpackie werken ze al sinds januari in de sportschool. Maar wat moeten wij girls eigenlijk aan deze zomer? Wat zijn nu echte musthaves die we overal op straat zien? Girlscene zet ze op een rij.

1. Streepjes
Streepjes zijn komende zomer weer helemaal geaccepteerd! Van bikini tot T-shirt tot jurkje. Iedereen draagt de streep. Van divachick tot skatergirl, ze komen overal weer terug. Je kan er voor kiezen om voor heel veel geld een merkshirt aan te schaffen, je kan er ook voor kiezen om voor een goedkopere versie te gaan. Evenveel strepen! 

musthave

2. Grote zonnebrillen 
Ja hoor, ze zijn weer terug van weggeweest. De zonnebrillen die basically je hele gezicht verbergen zijn weer helemaal hot. 

3. Bloemen
Bloemen zijn deze zomer ook weer helemaal terug. Eigenlijk is de trend van nu gewoon heel veel en cute. Hoe schattiger, hoe beter! 

4. Wijde broeken
Waarschijnlijk was het je al opgevallen, maar de broeken voor het vrouwelijke volk worden steeds wijder en die van de mannen steeds strakker. Een grappige verandering die ook plaatsvond in de jaren ’60/’70. 

5. Off the shoulder 
Off the shoulder shirtjes en jurkjes zie je ook nu overal. Je hebt je kont nog niet gekeerd of je ziet weer een leuk off the shoulder kledingstuk. 

6. Diepe V-hals
Hoe dieper hoe beter. Vooral bij sexy avondjurkjes of badpakken. Een V-hals is hartstikke mooi voor kleine én voor grote borsten. Als je geen borsten hebt hoef je geen bh aan en nergens rekening mee te houden. Als je wel borsten hebt dan accentueert deze trend alleen maar je twee pluspunten! 

7. Wit overhemd
Een wit overhemd is ook weer in, dat is erg gunstig want die trek je makkelijk overal bij aan. Pak dat oude overhemd van je paps uit de kast, en hoppa je hebt een oversized wit overhemd! 

8. De croptop
De korte shirtjes die je ziet bij de Brandy Melville zijn eigenlijk van alle tijden. Maar deze zomer wordt het weer extra cool gevonden om een lekkere korte top aan te trekken. Een bustier is zelf prima! 

9. Bodysuit
Vergis je niet, dit is geen badpak maar een bodysuit. Zo eentje die je daar beneden nog los kan maken voor als je moet plassen. Deze dingen zijn gek genoeg ook helemaal cool deze zomer. 

Lees ook: 

Bron: cosmopolitan.com, rubriek.nl, bestproducts.com

Must reads 👀