Fashion

Report: Grazia PC Catwalk

Gisteren, zondag 30 augustus, hield het tijdschrift Grazia voor de tweede maal een catwalkshow in de PC Hooftstraat. Precies een jaar geleden werd deze catwalkshow ook georganiseerd door het blad.

De show, waarbij de nieuwste collecties van de winkels uit de PC Hooftstraat voorbij kwamen, duurde ruim een uur. Merken als Max Mara, Armani en Azurro kwamen voorbij.

Opvallend was dat er ook een aantal plus-size modellen in de show meeliepen. Zij toonde de nieuwste kleding van Marina Rinaldi. Het merk Profuomo toonde bovendien een volledige collectie rokken voor mannen (afgekeken van Marc Jacobs, misschien?). Daarbij waren alle rokken keurig gestyled, vaak met een colbertjasje erboven. De kleding van de overige merken was niet erg vernieuwend. De kapsels van de modellen (met opgeplakte blonde pony’s – ook bij bruin haar) waren dat weer wel.

Al met al was het een leuke show, zeker ook omdat deze voor iedereen gratis toegankelijk was. En het mooiste aan deze show was nog wel dat (bijna) alle toeschouwers een front row plaatsje konden bemachtigen. De catwalk was namelijk zo lang dat er honderden mensen vooraan langs de kant konden staan!

Ook vele bekende Nederlanders woonden de show van Grazia bij. Gordon, Mike de Boer, Bastiaan van Schaik, Fiona Hering, Jort Kelder, Lieke van Lexmond, Koert-Jan de Bruijn, Stacy Rookhuizen, Thijs Willekes en Daphne Deckers waren in het PC Café te vinden.

Door Tess van Daelen

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved