Fashion

Do it in Paris!

Plannen om binnenkort een tripje naar Parijs te maken? Dan komt de site www.doitinparis.com waarschijnlijk goed van pas! En ook als je niet van plan was je naar de Franse hoofdstad te begeven wil je er waarschijnlijk meteen heen na het zien van deze website...

De site is opgestart door de Parisienne Véronique Roger-Vasselin-Constantinoff (een hele mond vol) en bestaat inmiddels uit een redactie van veertien vrouwen en één man.

Wat de site vooral erg leuk maakt is de originele, meisjesachtige vormgeving. De verschillende onderdelen zijn voorzien van zelfgemaakte tekeningen van Franse modepopjes in Parijs, gehuld in hebberig-makende outfits. Er zijn zelfs speciale tekeningen gemaakt met kleding die vaak gewoon in de winkels te koop is (onder het kopje ‘Love it, check it out’)!

Ook zijn er heel veel handige tips te vinden over wat er allemaal gedaan en gezien moet worden als je in Parijs bent. Bijvoorbeeld de leukste winkelstraten (klik op ‘Where to go, What to buy’), mooiste boetiekjes en meest luxueuze of juist wat meer betaalbare hotels.

Daarnaast is op de site te vinden waar je aankomt met de trein of het vliegtuig in Parijs en hoe je het gemakkelijkst met de metro reist (door de vele metrolijnen kun je er zonder de nodige voorbereiding eindeloos verdwalen), deze handige informatie vind je door op ‘Practical Guide’ te klikken.

Elke dag verschijnen er nieuwe updates en bij alle artikelen is aangegeven waar je ze in Parijs kunt kopen, erg handig dus! Ook zijn er recepten te vinden die je thuis zelf uit kunt proberen en wordt er een blog bijgehouden door één van de redactieleden over haar leven in Parijs en dingen die haar inspireren.

En misschien nog het belangrijkste van allemaal: op de site zijn de precieze begindata van de uitverkoop te vinden, met kortingen tot wel 70% bij zelfs de duurste modehuizen, altijd fijn om te weten!

Door Britte

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved