News

Monica Geuze reageert voor het eerst op breuk met Lars Veldwijk

Niemand had de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk zien aankomen. De vlogger en de voetballer wonen weliswaar ver uit elkaar (hij voetbalt in Noorwegen), maar Monica gaf eerder aan dat de langeafstandsrelatie ‘beter dan verwacht’ ging. Toch is de vlogger weer vrijgezel en ze reageert voor het eerst op de breuk met Lars.

Drukke agenda’s

Een halfjaar geleden werd bekend dat Monica, na een lange knipperlichtrelatie met Lil’ Kleine, gelukkig was met Lars Veldwijk. De voetballer was al gauw in haar vlogs te zien en het leek een match made in heaven. Toch mocht het niet zo zijn. De lange afstand en de drukke agenda’s maakte het lastig om elkaar te blijven zien. 

Vlogpauze

Het nieuws kwam naar buiten nadat Monica een vlogpauze had ingelast. Ze heeft dus nog niet gereageerd op de breuk met Lars in haar vlogs, maar heeft er wél wat over gezegd in het radioprogramma Bij Ingmar. 

Andere aanpak

Monica legt uit dat ze haar volgende relatie heel anders zou aanpakken. “Mocht ik ooit nog een vriend krijgen dan gaan we dat heel rustig doen qua vlogs,” vertelt ze. “Zo lang heeft de relatie niet geduurd en het is meteen out in the open.” Monica is van plan om de breuk wel te benoemen in haar komende vlogs, maar over de reden van de breuk wil ze niks kwijt. Ze is na de roerige relaties met Lil’ Kleine en Lars Veldwijk helemaal klaar met mannen die in the picture zijn. “Het liefst heb ik een of andere accountant uit Brabant die niemand kent, lekker undercover,” lacht Monica. “Lijkt me heerlijk!”

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀