Fashion

Het logo T-shirt is dé trend van het moment en zo draag je ‘m

Op school. Bij je werk. Op straat… Je kunt er niet omheen: veel meiden zijn weg van dé trend van het moment. De logo tees! Waar je een jaar geleden nog gruwelde van een groot merk op je T-shirt en je de minimalistische trend omarmde gaan we nu ineens massaal aan de shirts met een groter dan groot merknaam erop. Jup, ook op Girlscene HQ zijn we fan. Wil je weten waar je die leuke logo T-shirts shopt? We helpen je alvast een handje op weg.

Wil je de trend rocken? Begin dan met stap 1: het vinden van je look.

tommy hilfiger shirt
1. Tommy Hilfiger shirt €49,95

levis shirt
2. Levi’s shirt €24,95

nike shirt
3. Nike shirt €34,95

mtv shirt
4. MTV shirt €17,95

adidas shirt
5. adidas shirt €39,95

calvin klein shirt
6. Calvin Klein shirt €49,95

wrangler shirt
7. Wrangler shirt €29,95

Logo shirt combineren

Het is leuk en aardig dat dit dan de trend van het moment is, maar hoe combineer je zo’n logo tee? No worries, dat kijk je gewoon af bij de grootste fashionbloggers van het moment! 

Eerlijk is eerlijk, de trend combineert het lekkerst met denim. Neem voor het festivalseizoen een voorbeeld aan de Zweedse Kenza. Zij draagt haar Levi’s shirt met een spijkerrokje en een paar Adidas sneakers. Wit op wit met een beetje denim: deze outfit krijgt een 10.

Claartje Rose lééft voor de logo trend. Op bijna iedere Instagram snapshot spot je wel een Tommy of Gucci logo. De perfecte inspiratie! Maar één ding geldt: ze combineert het altijd op een stoere manier, zoals met dit bomberjack bijvoorbeeld.

Sinds Chiara Ferragni een relatie heeft met een Italiaanse rapper omarmt ze haar stoere kant. Logo tee? Check! Ook de fashion entrepreneur rockt de trend met denim. Oh, en een designertas om het af te maken.

Wordt het al voorspelbaar? Blogger Lizzy omarmt de trend net zoals alle andere modemeisjes: met denim. En dan het liefst een mom jeans om de look een vintage randje te geven. We like.

Lees ook:

Must reads 👀