News

Alyssa (18) ging ‘even’ naar Times Square: “En toen hoorde ik niets meer van haar”

Een tripje naar New York: veel meiden dromen ervan. Voor de 18-jarige Alyssa Elsman werd die droom werkelijkheid. Ze was met haar familie in de Big Apple voor een fantastisch stedentripje. Maar dat tripje veranderde in een nachtmerrie. Gisteravond sloeg het noodlot toe toen een auto op een menigte in reed op het drukke Times Square. Het werd Alyssa fataal… 

Noodlot

Waarschijnlijk heb je het al op het nieuws voorbij zien komen. Gisteravond reed de 26-jarige Richard Rohas, die onder invloed was van drank of drugs, in de verkeerde richting op het kruispunt van 7th Avenue en 45th Street. Hij reed met hoge snelheid in op het voetpad, waar tientallen voetgangers liepen. Zo ook de 18-jarige Alyssa. 

Verkeerde plaats

Alyssa’s familie was even op de hotelkamer, maar Alyssa voelde zich niet lekker en ze besloot om even een wandeling te maken met haar 13-jarige zusje. Op dat moment reed de chauffeur de stoep op. Alyssa was op de verkeerde plek op het verkeerde moment. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de tiener was het te laat. Ze overleed op Times Square. 

Geen bericht terug

“Ik wist dat er iets aan de hand was toen ze niet meteen terugstuurde op een sms,” vertelt Alyssa’s vriend. aan de New York Post. “Ze was daar normaal heel snel in. Ik wist meteen dat er iets erg gebeurd was. Ze was alles voor mij. Ze motiveerde mij, hield van mij, gaf alles voor mij. Ik weet niet wat ik moet doen zonder haar”.

Lees ook: 

Must reads 👀