News

Gossip Girl(scene) week 20

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Harry Styles zingt over dít meisje in het nummer Carollina, Justin Bieber wil trouwen, Jenna Tatum Dewan datet met déze beroemde acteur en zijn Liam Payne en Cheryl Cole getrouwd?!

Heb jij je ook altijd afgevraagd over wie Harry Styles zingt in Carolina? Daily Mail heeft ein-de-lijk achterhaald wie de mystery girl is! Harry zingt over een prachtige brunette met de naam Townes Adair Jones. De twee ontmoetten elkaar een paar jaar geleden in Los Ageles. Ze leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden van de zus van Townes, actrice Gilland Jones. “Ze gingen op een blind date en het klikte. Ze hebben elkaar slechts een keer gezien, maar het was zo bijzonder dat Harry een nummer over haar heeft geschreven,” meldt een bron. Townes is naar verluidt stomverbaasd over het nummer. She’s a lucky girl!

justin bieber trouwen

Sinds de breuk met Selena Gomez is Justin Bieber aan talloze meiden gelinkt, maar het is nooit van lange duur. De zanger is al lange tijd vrijgezel en dat is hij wel een beetje beu. Sterker nog, hij zou dolgraag in het huwelijksbootje willen stappen! “Ik wil heel graag een vriendin. Serieus. Ik wil trouwen! Niet nu, maar snel,” biecht hij op in een interview met Make a Wish-patiënten. Wie biedt zich aan?!

Watch on YouTube

Dat Liam Payne en Cheryl Cole zijn zielsgelukkig samen, dat is inmiddels geen geheim meer. De twee hebben onlangs zoontje Bear gekregen. De twee staan erom bekend niet veel met de media te delen – de zwangerschap van Cheryl werd pas bevestigd door haar enorme babybuik – en het lijkt erop dat ze nóg een geheim voor ons hebben. Liam hint dat ze zijn getrouwd! De zanger noemt Cheryl per ongeluk ‘my wife’ in een interview. Oeps! Of er daadwerkelijk huwelijksgeloften zijn uitgewisseld blijft onduidelijk, maar het zou zomaar kunnen… 

Helaas, Kourtney Kardashian en Scott Disick hebben voorgoed een punt gezet achter hun relatie. De exen probeerden onlangs hun relatie te lijmen, maar de koek is toch echt op. Scott heeft in ieder geval niet veel last van liefdesverdriet, hij is alweer gespot op een date. En niet met zomaar iemand! Scott is naar verluidt als een blok gevallen voor Bella Thorne. De twee zijn samen gespot op een date in Los Angeles. Mmm, vreemde combi als je het ons vraagt? 

Het is niet verkeerd om Jenna Tatum Dewan te zijn. Nu denk je natuurlijk meteen aan Channing Tatum als man, maar er is meer. De actrice heeft onthuld dat ze voor Channing met een andere knappe hunk gedatet heeft! Jenna rekent niemand minder dan Justin Timberlake tot een van haar exen. Jenna was zijn achtergronddanseres en toen sloeg de vonk over. Toch is het Channing die haar hart voor altijd heeft veroverd. Doet ze goed! 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress