Food

Fantastisch nieuws! McDonald’s gaat ein-de-lijk thuisbezorgen

Deze dinsdag is nu al fantastisch. Het zonnetje schijnt lekker en tot grote vreugde op Girlscene HQ is er goed nieuws over McDonald’s. Heb je ook altijd je Franse frietjes en je Big Mac thuis op willen eten, zónder dat je daar de deur voor uit hoeft te gaan? Dan word je snel voorzien in je cravings, want de fastfoodketen gaat thuisbezorgen. Yesssss.

Het lijkt wel of dit plan overal ter wereld werd uitgerold, maar dat Nederland keer op keer werd overgeslagen. We waren al een beetje verontwaardigd, want hallo: wij willen ook McDonald’s bestellen vanaf de bank. Maar eindelijk zijn de gebeden verhoord, want binnenkort is het zover. Dan bezorgt McDonald’s voor het eerst in Nederland.

Hoewel McDonald’s hier zo’n 250 filialen heeft hoef je er nog niet op te rekenen dat iedereen straks een menu kan bestellen. Bronnen vertellen aan AD dat de service volgende maand van start gaat in Amsterdam, en wie weet volgt daarna de rest van Nederland. De vraag is alleen hoe ze ervoor gaan zorgen dat je frietjes warm gaan bezorgen, maar verder kunnen we niet wachten om op de bestelknop te drukken. Kom maar door!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Must reads 👀