News

Alarm! Disneyland Parijs komt met een festival en tickets zijn NU te koop

Vergeet Lowlands en Pinkpop, er komt een veel cooler festival aan. De locatie? Disneyland Parijs! Fans van Disney zijn door het dolle heen. Hoe tof is het om helemaal uit je dak te gaan op de meest magische plek ter wereld?! Lees snel verder voor alle details over het nieuwe festival (de line-up! de datum!) en trommel je vriendinnen vast op. 

Disneyland Parijs heeft bekend gemaakt dat je deze zomer helemaal los kunt gaan op hun gigantische festival: Electroland. En jij kunt erbij zijn, want er is plek voor maar liefst 100.000 festivalgangers. De line-up is niet mis. Niemand minder dan Steve Aoki treedt op, net als het Australische zussenduo NERVO, de Franse dj’s Michael Calfan en Richard Orlinski. 

Het beste van alles? Een kaartje voor Electroland geeft je ‘s avonds toegang tot álle attracties. Als je genoeg gedanst hebt kun je nog even een adrenalinekick krijgen van de Space Mountain of juist even ontspannen in It’s A Small World. Bovendien heb je ‘s avonds waanzinnig uitzicht over het verlichte park. 

Als je erbij wilt zijn, reserveer 8 juli dan maar vast in je agenda. Dan vindt het Disneyland-festival plaats. De toegang is uiteraard niet gratis, maar ook niet te duur. Je kunt al een kaartje scoren vanaf  €68 via Electroland’s website. Tickets zijn nu verkrijgbaar, dus wees er snel bij! 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀