Celebs

Dit zijn de lievelings make-upproducten van Demi Lovato

Het is alweer bijna tien(!) jaar gleden dat we massaal droomden over een zomerkamp net zoals Demi Lovato en Joe Jonas. Mitchie Torres (Demi) wist in Camp Rock de aandacht te trekken van hottie Shane (Joe). Niet alleen met haar stem blaast Demi iedereen omver, maar ook met haar make-up looks. Zo creëer jij thuis de make-up look van Demi.

Demi is niet bang om te experimenteren. Roze haar, blauwe eyeliner of heftige lippen: Demi staat het allemaal. Toch is Demi ook niet bang om haar true beauty te laten zien en deelt ze regelmatig foto’s zonder make-up op Instagram.

Voor een fotoshoot met Time Magazine koos Demi voor een make-up look die haar laat stralen. Demi draagt een lichte basis, maar pakt wel uit met haar ogen. Prachtig! 

Stap 1:
Breng je favoriete dagcrème aan en laat deze goed intrekken. Kies nu voor een foundation met een lichte dekking. Breng je foundation aan met een natte Beauty Blender voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

The Body Shop, €18

Chanel, €43

Beauty Blender, €19.95

Stap 2:
Heb je wat extra dekking nodig om een puistje te bedekken, kies dan voor wat concealer. Breng de concealer alleen aan op plekjes waar het écht nodig is. Kies eventueel nog voor een concealer in een paar tinten lichter voor onder je ogen. Zo krijg je een stralende blik en zie je er direct fris en wakker uit.

Maybelline, €6.17

HEMA, €4.25

Stap 3: 
De key bij een smokey eye is dat je steeds een beetje aanbrengt en héél goed (en veel) blendt. Breng daarom wat zwarte oogschaduw aan op je ooglid en blendt deze naar boven en opzij als een wing. Tip: vind je het ingewikkeld dan kun je ook een # tekenen op je ooglid en deze blenden. Een zwarte smokey eye toch iets te heftig? Kies dan voor grijs of bruin. 

NYX, €9.90

Stap 4:
Vergeet niet om ook onder je ogen wat zwarte oogschaduw aan te brengen en deze flink te blenden zodat hij overloopt met de oogschaduw boven je ogen. Trek nu met een zwart oogpotlood een lijntje op je ooglid en, je raadt het al, blenden maar! Breng tot slot ook het zwarte oogpotlood aan op je waterlijn.

Rimmel, €4.49

Stap 5:
Maak de smokey eye af met wat mascara. Ben je uitgeschoten, vind je hem nog niet perfect of is er wat oogschaduw onder je ogen terecht gekomen? Werk dan je look bij met wat concealer.

Rimmel, €9.29

Stap 6:
Heb je een vette huid? Breng dan wat poeder aan. Zo blijft je make-up gedurende de dag beter zitten en zal je huid minder gaan glimmen. Zorg dat je niet te veel aanbrengt, maar gebruik het enkel op je T-zone.

Lavera, €9.59

Stap 7:
Borstel door je wenkbrauwen en gebruik eventueel een potlood om je wenkbrauwen in te vullen. Volg de vorm van je eigen wenkbrauwen en maak ze niet te groot. Houd het vooral natuurlijk. Houd ze op zijn plek met wat gel.

NYX, €9.44 

Maxfactor, €7.19

Stap 8: 
Geef je gezicht een naturel glow met wat bronzer. Breng de bronzer aan op je wangen, je tempels en je neus. Dit zijn de plekken waar je normaal ook een kleurtje krijgt. Extra shinen? Breng dan nog wat highlighter aan onder je wenkbrauwen, op je neus en op je jukbeenderen.

Benefit, €34.34

MAC, €26.07

Stap 9:
Maak de look af met een verzorgende lipbalm.

L’Occitane, €8.50

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀