News

JAAA: Harry Styles komt dit jaar naar Nederland!

4

Harry Styles is nog maar net begonnen met zijn solocarrière. Vorige maand bracht hij zijn eerste single Sign of the Times uit en het is duidelijk: Harry is ook zónder de heren van One Direction steengoed. En wat blijkt? Wij zijn lucky bastards, want Harry komt voor een soloconcert naar Nederland! Reserveer déze datum vast in je agenda.

Door One Direction weten we al lang hoe goed Harry is. We hebben een traantje weggepinkt toen de boyband tijdelijk uit elkaar ging, maar het is allemaal voor het goede doel. Harry heeft zijn solocarrière gestart en zijn muziek is net zo goed als we hadden verwacht. 

De zanger weet niet van ophouden; een maand na de lancering van zijn eerste single, kondigt hij al een solotour aan. En ja hoor, hij komt ook naar Nederland. Jij kunt Harry als een van de eersten solo zien optreden! Wil je erbij zijn? Reserveer 8 november maar in je agenda, dan treedt de zanger op in de AFAS Live te Amsterdam!

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 5 mei om 10.00 uur, prijzen beginnen bij 49 euro. Wees er snel bij, de kaartjes zullen hard gaan!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 2 jaar geleden Poppin wbu :$

  Ticketmaster

 • 2 jaar geleden Mackenzie James

  Op welke sit kun je de kaartjes bestellen?

 • 2 jaar geleden LovaticForever15

  Op welke site kan je de kaartjes kopen?????

 • 2 jaar geleden Lisette

  Gaaf! Ik wil graag gaan met een vriendin van mij, hopelijk mag zij ook!

 1. 1