Fashion

GirlsceneTV: bijzondere Diesel etalage

Iedere week maken we GirlsceneTV: filmpjes waarin elke keer weer wat nieuws verteld wordt op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. We nemen een kijkje in hippe winkels, spotten trends op straat, zijn present op fashionable evenementen... en van dat alles doen we verslag aan jóu via de online filmpjes van GirlsceneTV!

Heb je suggesties voor een leuk filmpje of een plek waar we écht bij moeten zijn, mail dan naar monique@girlscene.nl.

In dit filmpje is presentatrice Maaike bij de Amsterdamse Bijenkorf voor een wel heel bijzondere etalage: eentje waar je zelf een 'digitale' rol in speelt.

Van 4 t/m 17 oktober staat er namelijk een speciale spiegel in de etalage: één die de lichaamswarmte van de persoon die ervoor staat omzet in energie! Deze etalage is ontwikkeld door Diesel, met als slogan: 'Diesel turns energy into power'.

De lichaamswarmte van mensen wordt getransformeerd op het scherm, waarbij graphics, sparks en ontbranding toegepast worden, zodat er echt Diesel power ontstaat. Aangezien elk lichaam op een andere manier warmte produceert (al is het alleen al naar gelang je lichaam bedekt is met kledingstukken en hoe je beweegt), zie je in de spiegel dus bij elke persoon een andere energie verschijnen.

GirlsceneTV was er bij en laat het je zien!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved