News

Gossip Girl(scene) week 16

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Harry Styles spreekt voor het eerst over de relatie met Taylor Swift, Nina Dobrev is aan het daten met déze acteur, Selena Gomez plaatst eerste foto met The Weeknd en dit The Hills-koppel verwacht een kindje.  

Je zou het bijna vergeten, maar er was een tijd dat Harry Styles en Taylor Swift aan het daten waren. De zanger spreekt nu voor het eerst over de relatie met Taylor. Hij blikt terug op de date die ze hadden in Central Park, New York. De beelden van de date gingen de hele wereld over. “Als ik die beelden terugzie denk ik: relaties zijn ingewikkeld, op elke leeftijd”, aldus de One Direction-zanger in Rolling Stone. “Voeg daaraan toe dat je nog niet echt weet hoe het allemaal werkt als je 18 bent. Het maakte het niet makkelijker. Het is toch een beetje awkward in het begin.” Harry vindt het jammer dat het door de media geen gewone date kon zijn. “Het was een leermoment. Ik had graag gewild dat het een gewone date was geweest.”

New couple alert! Nina Dobrev heeft een hunk aan de haak geslagen: niemand minder dan Orlando Bloom! De acteur is blijkbaar al over de break-up met Katy Perry heen. Volgens een bron hebben de twee het heel gezellig. “Ze kennen elkaar al een tijdje,” vertelt de bron. “Ze zijn onlangs meer dan vrienden geworden, maar het is nog wel heel casual.” Orlando zou nog niet toe zijn aan een relatie, maar vindt Nina wel heel leuk. 

Nina Dobrev is niet de enige die weer gelukkig is in de liefde. Brooklyn Beckham heeft naar verluidt een nieuwe vriendin. Na Chloë Moretz is de zoon van David als een blok gevallen voor Madison Beer. Je weet wel, de goede vriendin van Justin Bieber. De twee zijn samen op Coachella en volgens DailyMail is het hartstikke aan. Een officiële bevestiging moet er nog komen, maar wij zien dit koppel wel zitten!

Wie wél officieel zijn, zijn Selena Gomez en The Weeknd. De zangeres plaatste een kiekje met haar kersverse lover. Cute! En daar heeft Selena ook nog flink mee gescoord, de foto is bijna 7 miljoen keer geliket en dat is een record! Nou ja, bijna dan. De enige die meer likes op een foto heeft gehad is Beyoncé met de aankondiging van haar zwangerschap van de tweeling.

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk raak! Spencer en Heidi Pratt verwachten hun eerste kindje. Het The Hills-koppel maakte het blijde nieuws zoals we van hen gewend zijn via de media bekend. Spencer en Heidi poseerden voor de cover van US Weekly. Daarop is al een beginnend babybuikje te zien. “Blessed”, schrijft Spencer bij de foto van de cover. Wanneer de baby verwacht wordt, is niet bekend. 

Lees ook: