News

Mascha van Beautygloss doet een boekje open over haar seksleven

3

Mascha van Beautygloss legt elke dag van haar leven vast en heeft dus vrijwel geen geheimen voor ons. Toch gaan er een aantal roddels over haar rond, vooral wat haar seksleven betreft. Mascha behandelt een aantal roddels in een nieuwe video en vertelt eerlijk of ze waar zijn of niet. Hebben Mascha en Gregor een orgie gehad op Burning Man...?

Als er over een vlogger veel roddels rondgaan dan is het Mascha wel. In een nieuwe video grijpt de vlogger de kans aan om een aantal roddels uit de wereld te helpen... Of juist te bevestigen. Mascha behandelt een paar geruchten, waarvan er 80% over seks gaat. 

Hadden Mascha en Gregor een SM-kamer in hun vorige appartement? Hebben ze een orgie gehad op Burning Man? Is Mascha biseksueel? Heeft ze een affaire gehad met Giel van StukTV? Hebben Mascha en Gregor een open relatie of zijn ze swingers? Deze brandende vragen beantwoordt ze allemaal in de onderstaande video. 

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 10 maanden geleden Lunatic

    Waarom zit je op Girlscene als je de artikelen en site zo 'crappy' vind? Waar mensen zich wel niet druk om maken

  • 10 maanden geleden x.kiaraa

    Hou toch eens op met deze debiele zooi die jullie artikelen noemen. Jezus ik ben echt klaar met girlscene, wat een crappy site. Gadverdamme.

  • 10 maanden geleden PrettyPrincess

    Waarom schrijven jullie steeds over dit soort dingen? De meeste meiden volgen haar sws al. Maak zelf een keer zo'n video

  1. 1