Winnen

Win: 1×2 weekendkaarten voor Pinkpop met Justin Bieber!

[AFGELOPEN] Een tijdje geleden maakte je kans op twee weekendtickets voor Pinkpop. We konden helaas maar een lezeres blij maken… maar we hebben een verrassing! Girlscene geeft wéér twee weekendtickets weg voor Pinkpop. Dat betekent dat je artiesten als Justin Bieber en Martin Garrix alsnog van dichtbij kunt zien! Hier lees je wat je voor de tickets moet doen.  

Helemaal uit je dak gaan met Martin Garrix, ‘What Do You Mean’ meezingen met Justin Bieber, rocken met Green Day en losgaan met Broederliefde: dat is Pinkpop 2017. Geen wonder dat de tickets razendsnel gaan. Heb jij nog geen kaartje weten te bemachtigen en wil je liever niet in een lange rij staan? Dan is dit jouw kans om Pinkpop mee te maken zonder in de rij te hoeven staan!

Op 3, 4 en 5 juni gaat het grote spektakel beginnen in Landgraaf. Girlscene mag weekendkaarten inclusief camping weggeven aan jou én een vriendin! Hieronder lees je hoe je kans maakt op de twee weekendtickets voor Pinkpop.

pinkpop win ticketsWat moet je doen om kans te maken op de weekendkaarten voor Pinkpop? 
Maak samen met degene met wie je naar Pinkpop wilt een foto of video waarin jullie vertellen of laten zien voor welke artiest jullie vooraan willen staan. Breng een serenade van ‘Let Me Love You’ aan Justin Bieber, laat je posterverzameling van Martin Garrix zien; als we maar kunnen zien hoe graag jij naar Pinkpop wilt. 

Stuur de foto of video naar danique@girlscene.nl met vermelding van jouw naam, adresgegevens en leeftijd. Deel de foto op social media met de hashtag #girlscenexpinkpop om meer kans te maken!

Succes ladies!

Must reads 👀