News

Oeps! Deze Temptation Island deelneemster plaatst gênante Photoshop fail

Ben je ook zo verdrietig dat het seizoen van Temptation Island bijna ten einde is? No worries, het drama gaat door op social media! Als je trouw de cast volgt op Instagram mis je helemaal niets. Oók de Photoshop fail van Natasja niet. Ze heeft al een lichaam waar je U tegen zegt en nu lijkt het erop dat ze haar curves extra wilde benadrukken. Maar daardoor valt ze door de mand…

Het was lust op het eerste gezicht toen Jefferson tijdens Temptation Natasja zag. Hij vond werkelijk alles mooi aan haar en da’s begrijpelijk, want het is een knappe meid om naar te kijken. De vraag is waarom ze tools heeft gebruikt om aan haar foto’s te sleutelen. Niemand knapt ervan op en de curves heeft ze al. Toch leek ze niet helemaal tevreden met de bilpartij op haar foto en besloot ze om ‘m iets te vergroten.
 

Het lastige aan het bewerken van je lichaam is dat je het snel ziet. Zo ook bij Natasja. Als je namelijk iets groter of juist smaller wil maken moet je opletten dat je omgeving niet mee verandert, zoals nu wel gebeurt. Zie je de muur achter haar billen? Die is niet recht meer, maar gebogen. Oeps… Volgende keer toch even dubbelchecken of alles er nog natuurlijk uitziet?

Lees ook:

Beeld: Instagram | Bron: Grazia.nl

Must reads 👀