Lifestyle

7x de leukste strandfeestjes in mei

De zomer komt eraan en het weer wordt weer aangenamer. Dat moet uiteraard gevierd worden. Met je voeten in het zand, een drankje in je hand en een heerlijke beat verwelkomen we de zomer en genieten we van het heerlijke weer. Ben jij een echt feestbeest en sla je het liefst geen feestje over? Dan zijn deze 7 strandfeestjes zeker een wat voor jou!

Vrijland
Datum: 5 mei
Prijs: €35
Heb jij zin om Bevrijdingsdag op een klein strandje te vieren? En hou jij van een diversiteit aan muziek? Dan is Vrijland een goede aanrader voor jou. House, funk, Nederlandse rap… je vindt het er allemaal. Vrijland staat in het teken van onze bevrijding en vindt plaats op Blijburg aan Zee. Geniet samen met anderen van muziek, gezelligheid en niet te vergeten je vrijheid.

Pump Up The Bass
Datum: 6 mei
Prijs: Early Bird €10 – Regular €15
Ben jij een echte house/techno liefhebber? Dan moet je op zaterdag 6 mei naar Beachbar Jamm voor Pump Up The Bass. Hier kun je maximaal genieten als je van deze genre houdt en kun je dansen op de muziek van verschillende DJ’s.

VOLTT Beach Special
Datum: 7 mei
Prijs: €15
Voor techno en good vibes moet je op zondag 7 mei naar het strand van Bloemendaal. Tijdens deze zogenaamde zomerspecial kun je bij Woodstock genieten van het welbekende technofeestje VOLTT.

Ibiza Delight
Datum: 14 mei
Prijs: €7,25
Wil je niet alleen maar feesten op het strand? Bezoek dan op zaterdag 14 mei Ibiza Delight. Naast dansen op het strand vind je hier een knusse, moderne hippiemarkt geheel in Ibiza sferen en kun je lekker genieten van een hapje en een drankje. Ideaal voor een gemixte invulling van je dag.

strandfeestjes 2017
TIKTAK
Datum: 21 mei
Prijs: v.v. €15 – deur €18
Ga op zondag 21 mei uit je dak bij TIKTAK Beach en geniet van een prachtige zonsondergang. Het wordt een avond vol r&b, urban, house en trap gemixt met de leukste hits van het moment. Een echte aanrader voor wie de heupen eens lekker los wil gooien en wil genieten van relaxte en losse setting.

St. Tropez
Datum: 27 mei
Prijs: Early Bird €10 – Regular €17,50
Hou je van een goede housebeat? Dan ben je op 27 mei bij Paviljoen Kaap Hoorn aan het juiste adres voor St. Tropez. Naast housebeats beloven ze een avond in volledig mediteraanse sferen, goede drankjes en lekker eten.

Sweets “the Ultimate Beachfestival”
Datum: 27 mei
Prijs: Regular €20 – 2 Girls tickets €30 – VIP €75
Voor een avond vol met verschillende muziekstijlen moet je naar Sweet “the Ultimate Beachfestival”. Met vijf verschillende area’s is dit het grootste beachfeestje van het moment. Ga je samen met een vriendin? Dan betaal je voor twee kaartjes €30 in plaats van €20.

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: DJ Guide