Beauty

Beautyproducten voor een zonnige dag

Wanneer de zon schijnt lijkt het alsof we ons geen zorgen hoeven te maken en kunnen we genieten van de natuur op zijn best. Alleen de “bare necessities” zijn belangrijk. Het zijn de kleine dingen in het leven die echt gelukkig maken. Voor een stralende zomerse look heb je niet heel veel nodig. Goede verzorging en basis make-up is all you need.

beautybox producten april
♥ Bee Nature – Emulsion Visage 30 ml € 19,99
Je krijgt een prachtige huid door de gezichtscrème van Bee Nature. Deze crème hydrateert goed en bevat genezende en herstellende eigenschappen, plantaardige oliën, biologische en eerlijke honing en is rijk aan vitamine A, E en D. Deze Bee Nature Emulsion Visage is dierproefvrij.

beautybox producten april
♥ Colgate Max White – White&Protect Tandpasta 75ml € 4,29
Van een zomers zonnetje ontstaat er vanzelf een stralende glimlach op het gezicht. Blinkende witte tanden mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Met deze tandpasta bescherm je het glazuur en krijg je een mooie witte lach.

♥ Humble Brush – Tandenborstel € 3,95
Een fijne tandenborstel is net zo belangrijk als een goede tandpasta. Het liefst eentje die milieuvriendelijk is, stijlvol en lekker poetst. De Humble Brush is er zo eentje. Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe.

beautybox producten april ♥ Trind – Nail Brightener 9ml € 12,76
Wil jij glazend, verzorgde nagels zonder dat je een kleurtje hoeft te kiezen? Dat kan met de Trind Nail Brightener. Deze geeft je nagels een natuurlijke French Manicure look en camoufleert kleine imperfecties met maar één laagje. Zo heb je glanzend en verzorgde nagels in een handomdraai.

♥ Therme Zen White Lotus – Anti-Transpirant Deodorant 150 ml € 3,99
Wat kunnen we genieten van een warme zomerdag al heeft het naast voordelen ook nadelen, zoals transpireren. Gelukkig heeft Therme een deodorant met een heerlijke Witte Lotus geur die je met 1 seconde sprayen  24 uur beschermt. 

beautybox producten april ♥ FASHIONSCENE’s Choice: Ariane Inden – Waterproof Mascara € 20,00
Fashionscene: “Een goede mascara geeft je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen maakt een vrouw onweerstaanbaar.” De waterproof mascara van Ariane Inden is perfect voor de zomer. Het is makkelijk aan te brengen en klontert niet. De mascara van Ariane Inden is niet op dieren getest en bevat geen dierlijke grondstoffen.

♥ Ariane Inden Workshop Voucher € 100,00
Je ontvangt naast de waterproof mascara ook nog een voucher van Ariane Inden, hiermee krijg je toegang tot een zeer uitgebreide VIP Beauty Experience workshop die 2 uur duurt. Hierin kom je alles te weten over huidverzorging, make-up en het allerleukste is dat je zelf aan de slag mag gaan onder begeleiding van een Ariane Inden Specialist.

beautybox april

Wil jij ook de Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook: 

 

 

Beeld: iStock

Must reads 👀