News

Wauw! Mascha showt haar lichaam na driekwart jaar vegan eten en ze ziet er zó goed uit

1

Als je Mascha volgt op haar kanaal Vloggloss weet je dat ze al bijna een jaar heel bewust bezig is met haar voeding. Ze eet nu driekwart jaar geen dierlijke producten en deze vegan lifestyle heeft ervoor gezorgd dat ze flink is afgevallen! Een tijdje geleden plaatste ze al een update en gisteren was het weer zover. Voor haar 256K abonnees laat ze zien hoe haar lichaam is veranderd en wauw: ze ziet er super goed uit.

Hard work pays off! Nu Mascha bewust bezig is met haar voeding ziet ze duidelijk resultaat. Omdat ze veel over vegan eten praat wil ze nu ook laten zien wat het voor haar figuur doet en damn, ze is flink afgevallen. Who knew dat dierlijke producten skippen zoveel voor je doet?! Daarnaast vertelt ze dat ze nu zo'n één à twee keer per week sport en dat samen zorgt ervoor dat ze er nu zo uitziet:

Heb je Mascha's vorige video nog niet gezien waarin ze verteld hoeveel ze destijds was afgevallen? Check 'm dan hier:

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 11 maanden geleden LolaQ

    Ik vind het best jammer, mascha was altijd al mooi. Toen kreeg ze al dat kritiek op haar lichaam bij Burning man foto's en is ze gelijk heel haar voedingspatroon om gaan gooien en gaan afvallen als een gek. En dan nu van die filmpjes van kijk jullie noemden me dik maar dat ben ik nu niet meer. Ik vond haar altijd al niet dik maar gewoon normaal en ze is nu inderdaad een stuk dunner maar niet van wooooow wat ziet ze er nu goed uit want ze zag er altijd al goed uit.

  1. 1