News

Meisje stopt met scheren van haar lichaam en dit is wat er gebeurde

Of je jouw benen of oksels scheert, moet jouw keuze zijn. Helaas blijkt dat in de praktijk toch anders te zijn. Dat bewijst het verhaal van de 17-jarige Lalonie. Zij heeft de keuze gemaakt om haar lichaam niet meer te scheren, met alle gevolgen van dien… 

Lalonie heeft besloten om het scheermes links te laten leggen. Een keuze waar zij volledig achter staat. Maar toen Lalonie te zien was in de vlog van een vriendin, was ze geschokt door de reacties op YouTube. Het 17-jarige meisje kreeg veel boze reacties door haar okselhaar. 

“Ik was ontzettend geschokt dat mensen anno 2017 boos worden door lichaamshaar,” zegt ze tegen Huffington Post. Lalonie liet het er niet bij zitten en plaatste als tegenreactie een foto van haar oksel- en buikhaar. “Ik heb de foto geplaatst om iedereen te laten weten dat ik kan doen met mijn lichaam wat ik wil, en dat andere mensen dat ook kunnen.”

Helaas ontving Lalonie ook op de foto’s veel negatieve reacties. “Ik vind het jammer dat de keuzes van meiden veelal gebaseerd worden op wat de maatschappij van hen vraagt.” Gelukkig kreeg Lalonie ook positieve reacties. “Vrouwen en mannen stuurden mij een bericht dat mijn body confidence hen hielp om hun lichaamshaar te accepteren en zich er minder voor te schamen.”

View post on Twitter

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron: huffingtonpost.com