News

Gossip Girl(scene) week 12

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez onthult de échte reden waarom ze in rehab ging, Zayn Malik vertelt openhartig over zijn zware eetstoornis en Katy Perry deed veel meer dan zoenen met meisjes. 

Watch on YouTube

Wat gebeurt er als je twee überknappe acteurs bij elkaar zet voor een interview? Het levert hilarische beelden op. Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal mochten elkaar interviewen aan de hand van de meest gestelde vragen op Google. Vooral Ryan geeft antwoorden waardoor je meteen in de lach schiet. We zullen niet te veel verklappen, dit filmpje moet je gewoon zien! 

Selena Gomez heeft er geen geheim van gemaakt dat ze tijdens haar break van vorig jaar in rehab heeft gezeten. De reden heeft ze echter nog niet heel duidelijk toegelicht. Tot nu. “Ik had geen zelfvertrouwen. Ik was depressief en angstig”, zegt de popster. “Ik kreeg paniekaanvallen voordat ik het podium betrad.” Het komt erop neer dat Selena het gevoel had dat ze niet goed genoeg was. “Ik dacht dat ik mijn fans niet genoeg kon geven.” Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met de zangeres, mede dankzij de steun van haar nieuwe vriend The Weeknd. 

Zayn Malik maakte vorig jaar bekend dat hij een zware eetstroonis had. In zijn autobiografie onthult hij dat hij soms twee tot drie dagen niks at. “Het was een controle-dingetje,” zegt de zanger in een interview. “Alles in mijn leven werd voor mij bepaald, dit was het enige gebied waar ik zelf de touwtjes in handen kon nemen.” Gelukkig trok hij op tijd aan de bel. Het is zijn moeder die hem het meest heeft geholpen om over zijn eetstoornis heen te komen. “Nadat ik de controle losliet, ging alles weer vanzelf,” aldus Zayn.  

‘I kissed a girl and I liked it!’ Dit is het nummer dat de grote doorbraak van Katy Perry betekende. Maar de zangeres biechtte deze week op veel meer met een meisje gedaan te hebben dan alleen zoenen. “De waarheid is dat ik veel verder ben gegaan,” zei Katy in haar speech voor het winnen van een National Equality Award. “Maar hoe moest ik dat verenigen met dat gospel zingende meisje dat opgroeide tussen jongeren die geloofden in kampen die mensen moest afhelpen van dat soort gevoelens? Ik wist wel dat ik nieuwsgierig was en zelfs toen begreep ik dat liefde niet zwart-wit was.” Katy heeft dus niet de hele waarheid verteld, maar is wel apetrots op wat het nummer teweeg heeft gebracht. “Ik wist dat ik een gesprek op gang had gebracht en dat een groot gedeelte van de wereld nieuwsgierig genoeg was om mee te zingen.”

Het was een emotionele week voor Kim Kardashian. In Amerika werd er een speciale aflevering uitgezonden over de traumatische overval in Parijs. De realityster en haar familie praten openhartig over de overval. Kim onthult dat ze tot op de dag van vandaag slecht slaapt en dat zelfs niet kan zonder bewakers. “Ik kan niet slapen tenzij er vier bewakers voor het huis staan”, zegt Kim. Ook onthult ze dat ze zich tijdens de overval mentaal klaar maakte om verkracht te worden. Dat gebeurde gelukkig niet, maar de ervaring is zeer traumatisch voor de vrouw van Kanye West. Ook moeder Kris is zeer geschrokken door het voorval. “De gedachte Kim te verliezen is een emotioneel litteken en daar kom ik niet snel overheen”, aldus Kris. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Lees ook:

Beeld: Getty Images