News

Miss Lipgloss is vanochtend op een heel nare manier seksueel geïntimideerd

Miss Lipgloss, die haar blognaam onlangs heeft veranderd naar Cynthia.nl, kreeg vanochtend de schrik van haar leven. Ze ging een stukje wandelen, iets wat ze wel vaker doet in haar eentje. Maar ze was niet helemaal alleen. Cynthia werd seksueel geïntimideerd door een man op heel nare manier…

Ondanks dat het slechts een paar uur geleden is, wil Cynthia toch al haar verhaal over het incident kwijt. Ook nu de schrik er nog goed in zit. “Vanochtend ging ik naar de wijthmenerplas om in alle rust de dag te beginnen,” schrijft de blogger. “Ik dacht nog: heerlijk, er is nog helemaal niemand.” Maar al gauw ging het mis. 

“In een stukje bos kwam een man naar me toe lopen. Hij versperde me de weg en zei: ‘Wil je een lekkere dikke pik zien?’ Hij trok zijn broek al naar beneden toen ik ‘Nee’ zei en stevig doorliep.” Cynthia besloot zo rustig mogelijk door te lopen, zonder haar telefoon te paken en om te kijken. “Zodra ik durfde om te kijken belde ik 112.” 

De politie vond de man snel, maar kon niet meer doen dan een waarschuwing geven en een notitie maken. “Ik ben zo boos. Dat je dus bang moet zijn om alleen een stuk te gaan wandelen of fietsen. Dat ik zó bang was dat ik na mijn vluchtreactie alleen maar kon trillen en huilen. Dat deze man zijn slag misschien wél had geslagen bij een jonger, onzekerder meisje. Dat die misschien wel verkracht zou zijn geweest,” schrijft ze. Maar de blogger laat het er niet bij zitten. “Morgen ga ik verdomme weer in het bos wandelen. Ik laat me mijn vrijheid niet afnemen.”

Lees ook: 

Bron

Must reads 👀