News

WOW! Jij kunt binnenkort naar het echte Titanic-wrak met een duikboot

Er komen jaarlijks tientallen films uit, maar Titanic blijft zo’n klassieker die je nooit vergeet. Rose op drijfhout en Jack in de zee… Snik! Bizar om te bedenken dat het een waargebeurd verhaal is. Binnenkort kun je het wrak van de Titanic met eigen ogen bewonderen. Hier lees je waar je naartoe moet en hoeveel je moet sparen. 

De über chique eerste klas cabine, de prachtige hal en zelfs het wereldberoemde dek van het schip; het is nog allemaal intact gebleven onder water. Je kunt het gezonken schip met eigen ogen bewonderen! 

Vanaf 2018 biedt het bedrijf Blue Marble Private tripjes naar het wrak van de Titanic aan. De trip begint met een helikoptervlucht vanaf Newfoundland, Canada. Je landt op een jacht die vlak boven het wrak ligt. Daar wacht je tot de weersomstandigheden goed genoeg zijn om de trip voort te zetten.

Als de zee rustig is en de wind stil, stap je in een duikboot die plaats biedt aan een piloot en twee passagiers. Van daaruit daal je 12.465 voet naar beneden, naar het wrak van de Titanic. Je kunt zelfs de wereldberoemde boeg van Jack en Rose zien!

Mocht je op deze trip willen dan moet je wel even sparen. De Titanic-trip kost ruim €98.000. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron, bron

Must reads 👀