De modeblog van... Lily

Fashion door Redactie

Lily – of eigenlijk Lilyanne – is de dame achter de blog www.bleedforfashion.com. Deze 21-jarige Canadese blogt sinds december 2008 en is verslaafd aan lezen, wijn, lekker eten en, zoals ze zelf zegt, idiote aantallen foto’s van zichzelf maken…

Met het beschrijven van haar kledingstijl is Lily niet lang bezig; volgens haar is die ‘‘willekeurig’’, en niet zo anders dan de stijl van andere meiden. Basics zijn voor Lily het belangrijkste: T-shirts, jeans en minimaal 10 centimeter hoge hakken. De veelgehoorde kleurencombinatie zwart-wit is ook het lievelingetje van Lily. ‘‘En,’’ voegt ze daaraan toe, ‘‘neutrale en grijze tinten’’.

In de H&M of Zara zal je Lily niet snel tegenkomen: deze modeblogger houdt van de grote merken zoals Chanel en Dior. Haar laatste aankoop is dan ook een paar Yves Saint Laurent ‘Faubourg’ pumps à la 600 euro, en haar must-have item? Yves Saint Laurent ‘Tribute’ hakken (€740,-)  en Gucci ‘Venus’ pumps (€725,-). Of zoals Lily het zegt: ‘‘Schoenen dus!’’ Haar kleren koopt ze meestal online, op shopbop.com.

Inspiratie voor outfits krijgt ze van iedereen om haar heen, maar toch vooral van haar mode-iconen Kate Lanphear, Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen.

Ze is begonnen met bloggen omdat: ‘‘Ik ben begonnen met bloggen uit verveling en uit mijn eigen verlangen om inspiratie van mensen (inclusief mezelf) te delen.’’

Beschrijf je blog in vier woorden: ‘‘Een groot, bloederig zooitje. Sorry, ik kon niets leukers verzinnen!’’

Nieuwsgierig geworden? Bekijk haar blog hier: www.bleedforfashion.com

Door Melissa Sluyter