News

Meisje onthult geheim van acne-transformatie in slechts 3 maanden tijd

Of ‘ie er nu zit als je een date hebt, op sollicitatiegesprek moet of gewoon een dag naar school gaat: een puistje hebben is nooit leuk. Ook al is acne vrij onschuldig, kan het je behoorlijk onzeker maken. Een meisje uit Amerika besloot een experiment te doen met haar huid en het werkte! In drie maanden tijd verdween haar acne en dít is haar geheim. 

Heftige break-outs, vooral rond je menstruatie, zijn the worst. Niets kan je zo onzeker maken als meerdere puistjes op je gezicht. Acne is meer dan een huidaandoening, het tast je zelfvertrouwen aan. 

Gelukkig zijn er oplossingen die je kunt proberen. Een meisje onderging een huidtransformatie in slechts drie maanden tijd. Ze startte het experiment met een zeer onzuivere huid, met puistjes over haar hele gezicht. Drie maanden later zag ze er volledig anders uit. De acne is vrijwel verdwenen. 

Haar geheim? Als goede voornemen besloot ze niet meer aan haar gezicht te zitten en haar gezicht elke ochtend en avond goed te reinigen. Deze simpele dingen bleken dé sleutel te zijn naar een egale huid. Je hebt vast weleens gehoord dat van je puistjes afblijven en je gezicht reinigen heel belangrijk zijn, en dit bevestigt het weer eens. 

Nu zeggen we niet dat deze oplossing voor iedereen werkt, maar proberen kan nooit kwaad!

View post on Twitter

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron