Oh no! In april stopt deze meidenserie

Films & Series door Renee

Droevig nieuws op deze dinsdagochtend... Alsof het nog niet erg is dat we straks geen Pretty Little Liars en The Vampire Diaries meer kunnen kijken, kondigt een acteur aan dat de volgende meidenserie hoogstwaarschijnlijk óók stopt. En als iemand het kan weten, dan is het wel zo'n insider. Serieus, blijft er nog IETS over waar we naar kunnen kijken?

Je bent hoogstwaarschijnlijk al mentaal afscheid aan het nemen van de cast van PLL en TVD, maar bereid je voor: nog een serie voegt zich aan dit rijtje toe. Tenminste, als we Jake Johnson mogen geloven. Hij speelt Nick in de serie übergrappige comedyserie New Girl en hij gelooft dat het einde van de serie in zicht is. *Diepe zucht*

Wat moet je zonder je weekly dosis Jessica Day? Toch lijken die dagen volgens Nick Miller Jake ten einde. "Fox (een televisienetwerk) wil ons niet vertellen of er een nieuw seizoen komt. De laatste aflevering is gefilmd en de fans zullen oké zijn met het einde." Hoe bedoel je, ik laat even een bom vallen... Na vier seizoenen bingewatchen komen hopelijk ook de twee resterende seizoenen op Netflix en dan kan het dus zomaar zijn dat we niet weten hoe het verder gaat met de relatie van Nick en Jessica. Boe! 

Gelukkig heeft Riverdale een tweede seizoen aangekondigd. Wie weet verzacht dat de pijn...

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock