Beauty

Met deze handige tips lijken je ogen na een slechte nachtrust een stuk groter

1

Ogen, een van de eerste dingen waar je naar kijkt. Je ogen laten je stralen, maar na een heftig weekendje stappen kunnen ze je ook verraden met enorme wallen. Het liefst duik je snel je nest weer in als je ‘s ochtends wakker wordt met opgezwollen en vermoeide ogen, maar vrees niet. Met een paar handige producten lijken je ogen een stuk groter.

1. Zorg ervoor dat je huid onder je ogen iets lichter is dan de rest van je gezicht. Breng eerst wat gezichtscrème aan onder je ogen door het zachtjes op je huid te deppen. Op deze manier worden de lijntjes onder je ogen minder zichtbaar en weer gehydrateerd. Dep vervolgens met je vingers een beetje concealer onder je ogen. Breng het aan in een v-vorm en smeer het uit met je vingers.

2. Krul je wimpers met een wimperkruller, want hierdoor lijken je wimpers langer.

3. Breng een natuurlijke kleur oogschaduw aan op je gehele ooglid.  


4. Het subtiel accentueren van je ogen doe je door een handig trucje dat visagisten ook vaak gebruiken: tightlining. Het zal niet alleen je ogen accentueren, maar ook je wimper voller laten lijken. Breng zo dicht mogelijk langs je wimpers een dun strak lijntje aan met eyeliner. Probeer het ook zwart te krijgen tussen je wimperlijn, zodat je geen plekjes van je huid ziet.

5. Met een plat oogschaduwborsteltje veeg je een matte bruine oogschaduw langs je onderste wimperlijn.

6. Breng een nude lijntje aan op de waterlijn van je ogen.  Hierdoor lijkt het alsof je een goede nachtrust hebt gehad. 

7. Gebruik een champagnekleurige oogschaduw of highlighter en breng het aan in de binnenste hoeken van je ogen.

8. Vervolgens breng je mascara aan op je wimpers. Wiebel het borsteltje van links naar rechts vanaf de wortel tot aan de punt van de wimpers. Zet je onderste wimpers licht aan.

9. Als laatst gebruik je een getinte wenkbrauwgel en borstel je je wenkbrauwen omhoog in model. Heb je geen wenkbrauwgel? Dan kun je ook een zacht potlood of een poeder gebruiken. Kam vervolgens je wenkbrauwen met een borsteltje in model.

Lees ook:

Beeld: Pixabay | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 14 dagen geleden melda20

    Are you in need of Nursing Case Study Help for your Nursing Coursework Writing Services Seek our Nursing Case Study Help Online.

    https://www.meldaresearch.com/nursing-case-study-help/

  1. 1