News

Harry Potter-ster betrokken bij een tragisch ongeval

Heftig nieuws in celebrityland. Een Harry Potter-ster heeft een ernstig auto-ongeluk gehad. Volgens de media is de ster aan de dood ontsnapt en gaat het om een ‘horrorcrash’. De ster ligt met ernstige verwondingen op de Intensive Care en is voorlopig uit de running. Hier lees je hoe het nu met de Harry Potter-ster gaat.  

De Britse acteur Jim Tavaré is betrokken geraakt bij een zeer heftig verkeersongeval. De acteur is vooral bekend als Tom the Innkeeper (‘de waard van de Lekke Ketel’) in de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, maar je kunt hem ook kennen van de comedyserie The Sketch Show. 

Jim is ternauwernood aan de dood ontsnapt. Hij ligt momenteel op de Intensive Care. De acteur heeft een doorboorde long, een gebroken nek, 15 gebroken ribben en talloze blauwe blekken op zijn lichaam. Hij heeft twee bloedtransfusies gekregen. Jim moet nu aansterken voordat hij andere operaties kan ondergaan. 

Zijn vrouw Laura maakte het nieuws van zijn ongeluk bekend. “Nu alle familie is ingelicht, heeft Jim mij gevraagd om jullie te laten weten dat hij betrokken was bij een heftig auto-ongeluk,” schrijft ze op Facebook. “Denk alsjeblieft aan hem terwijl hij vecht voor zijn leven.” 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

Must reads 👀