Girlscene streetstyle: Donna

Fashion door Redactie

Wekelijks gaan redactrice Danique en stagiaire Shelley de straat op om hippe meiden te spotten. Zoekend naar nieuwe trends, eigenzinnige outfits en een compleet eigen stijl. Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd waar deze meiden hun outfits scoren en welke merken zij nu eigenlijk het liefst dragen. Deze keer: Donna

We spotten de 21-jarige Donna bij de uitgang van de River Island. Opvallend met haar grote zonnebril en accessoires tijdens de net doorbrekende lentezon. De kleurencombinatie van haar trendy jas en schoenen matchen helemaal. Maar toch heeft ze niet nagedacht over haar outfit, ze draagt een mix van verschillende merken en vintage. Deze haalt ze vooral uit tweedehands winkels, River Island en Zara. Daarnaast is ze ook een grote liefhebber van internetshoppen, op sites als Asos.com en Karmaloop.com. De laatste webshop is haar favoriet. Je vindt hier vooral undergroundmerken als Adidas, Chooka, Converse, Puma, Vans, Reebok en Hype. Naast een webshop houdt de site ook een weblog bij voor meiden en voor jongens.

Eén ding is zeker ze valt erg op met haar grote accessoires. Een gigantische bloemenring van H&M en een vintage horloge beiden goud gekleurd zoals de buttonsop haar jas. Met haar korte coupe, vintage gekleurde bril en pastelgekleurde lippenstift klopt het helemaal!

door Danique & Shelley